18 Haziran 2013 Salı

Yarış Tahminleri Farkı ile 15 Mayıs At Yarışı Sonuçları



Yarış Tahminleri Farkı ile 15 Mayıs At Yarışı Sonuçları

Yarış Tahminleri

Yarış tahminleri ile sizlere günün altılı ganyan tahminleri ve sonuşları ile sizlere günlük sonuçları vermeye devam etmektedir. Hergün gerçekleştirilen altılı ganyan yarışlarını yarış tahminleri sitesinden takip ederek sizde gerekli bütün bilgilere sahip olarak altılı ganyanda kazanmaya anında başlayarak kazananalar arasındaki yerinizi hemen alın. Yapmanız gereken günlük olarak altılı ganyan üzerinde biraz zaman harcayarak ve yarış tahminleri sayfasından gerekli bilgileri alarak yarışlara kendinizi hazırlamanız. Günümüzde sadece yarıi tahminleri sitelerini takip ederek her gün ciddi oranlarda gelir elde ederek kazanmaya devam etmektedirler. 15 Mayıs At Yarışı Sonuçları bu sayfada.

Elazığ'da koşulan at yarışları sonucunda altılı ganyan 12.449,13 lira ikramiye verdi.

Türkiye Jokey Kulübünden yapılan açıklamaya göre, altılı ganyan 8, 7, 8, 1, 4, 15 şeklinde sonuçlandı.

Altılı ganyanın yanı sıra 7, 8, 1, 4, 15 sırasıyla oluşan beşli ganyan 1.762,11 lira, 8, 1, 4, 15 olarak gerçekleşen dörtlü ganyan 212,59 lira ve 1, 4, 15 sıralamasıyla biten üçlü ganyan ise 33,05 lira ikramiye kazandırdı. 15 Mayıs At Yarışı Sonuçları bu sayfada.

Yarış Tahminleri Farkı ile 15 Mayıs At Yarışı Sonuçları Ankara programının 3.ayağındaki 1900 metre mesafeli çim pist KV-6 koşusunda son koşusunu kazanarak formunu devam ettiren ve kendisine çok uygun grup yakaladığına inandığım 3 numaralı Akdeniz Ateşi’nin formda jokeyi Ahmet Çelik ile potoya kolay uzanmasını bekliyorum, banko yazacağım.
5.ayaktaki Maiden koşusunda son iki koşusunu beğenerek izlediğim eküri koşma avantajına da sahip 4 numaralı Neighbour Soldier’ı koşunun en şanslı safkanı görüyorum, küçük kuponlarda risk edilebilir. Fakat 3 yaşlı tay yarışı olmasından dolayı geniş kuponumda sert rakiplerine yer verdim.
Herkese bol şanslar diliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder