13 Haziran 2013 Perşembe

Altılı Ganyan Nasıl Oynanır ?



altılı ganyan

                                                                                                          ALTILI GANYAN NASIL OYNANIR?


altili-ganyan-kuponu


Bu yazımızda sizlere altılı ganyan nasıl oynanır? sorusunu açıklayacağız. At yarışı oyunundan para kazanmak isteyen pek çok kişi farklı seçeneklerde birçok oyun biçimi ile para kazanabilmektedir.

Fakat at yarışlarında doğru tahmini elde edebilmek için at ve koşulan pistler hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. İstatistiksel oranlara bakılarak oynanan bu oyun diğer şans oyunlarına göre oldukça farklı bir yapıya sahiptir. Altılı ganyan, aynı gün içerisinde konulan altı koşunun birincilerini bulma oyunudur. Altılı ganyan oyununda eküri atlardan birinin üzerine oynan oyunun diğer ayaklarında da ekürinin tüm atlarına oynamak gereklidir. Altılı ganyanda oyun tutarı her ayağa yazılan at sayılarının toplamlarının birbirleri ile çıkan rakamında oyun birim fiyatıyla (5 YKR) çarpılmasıyla bulunur. Altılı ganyanın her ayağında oynamak istediğiniz at veya atların bulunduğu sütunları ilk sütundan başlayarak işaretlemeniz gerekmektedir. Eğer oynadığınız oyunu misli olarak oynamak isterseniz misli kutucuğunu işaretlemeniz yeterlidir. Oyunu oynarken gerekli olan bir kaç kural vardır. Öncelikle oyunu oynamak için kuponu koyu renkli bir kalem ile işaretlemeniz gerekmektedir. Kırmızı renkli kalem kullanmak kuponunuzun tanınmamasına neden olmaktadır. Yapacağınız işaretlemeleri kupon dışına taşırmamanız gerekmektedir. Doldurduğunuz kupon ile terminalden size verilen biletin numaralarını kontrol ediniz.


Kazandığınız ikramiyeyi alabilmek için kupon ile bayiye gidilmesi şarttır. Yırtık veya bozuk biletlere ikramiye ödenmemektedir.

altılı ganyan


altılı ganyan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder