17 Haziran 2013 Pazartesi

Dubai Dünya Kupası At Yarışları



dubaiBildiğiniz gibi at yarışları birçok ülkede en popüler bahis karşılaşmalarından biridir. Dünyanın ileri gelen birçok ülkesinde düzenlenen at yarışları her ülkede farklı bir hava oluşturmaktadır. Bu yarışları diğer normal at yarışlarından ayıran ise sadece senede bir kere düzenlenmeleri ve final ödüllerinin normal at yarışlarına göre çok daha fazla olmasıdır.

dubai(3)

Sizlere Bügün Dünyanın en fazla ödül veren  Dubai Dünya Kupası At Yarışlarından birkaç detay vermeye çalışacağız. Bildiğiniz gibi Dubai çok zengin bir ülke olup genellikle ülke reklamını yapmak için Dubai Krallığı tarafından çok fazla para harcanmaktadır. Bu tarz At yarışları olsun Tenis ,Formula1, Dünya Kupası gibi daha birçok organizasyonu inanılmaz yüksek derecede paralar ödemeyi tahahhütederek  kendi ülkesinde düzenlemek için para harcamaktadırlar. Dubai Dünya Kupası At Yarışlarının toplam ödülü 10 milyon dolar gibi bir tutar olup 2 dakika içinde bitecek bir yarış için verilecek gelmiş geçmiş en yüksek para ödüllü at yarışı turnuvasıdır. Emirates havayollarının sponsorluğunda gerçekleştirilecek 15'inci 10 milyon dolar ödüllü Dubai Dünya Kupası'nda yedi ülkeden 11 adet birinci grup galibinin yarışacağı açıklanması ile birlikte en son teknoloji donanımlı hipodrumda hazırlıklar hergeçen gün dahada hızlanmaktadır. Meydan hipodromu olarak adlandırılan hipotron kapılarını halka açmaya başlaması ile gün boyu müzik , dans ve konserlerin gerçekleştirlmesi ile tam bir festival havasında geçecek olan bu at yarışlarında Dünyanın birçok ünlü kişisinede ev sahipliği yapacaktır.

images (5)

TSİ saati ile sabah 10'da açılacak ve ilk yarış 2.45'te başlayacak ve Son yarış TSİ ile 7.45'te başlayacak ve dünyanın en iyi 14 atı 10 milyon dolarlık ödüle ulaşmak için daha öncede söylediğimiz gibi sadece 2 dakika koşacaktır. Dünyanın en iyi kısraklarının yarışacağı dünyanın en büyük at yarışlarında 2 dakika içerisinde zengin olmak mümkün bir seçenek olarak gözükmektedir. Dubai Dünya Kupası At Yarışları . Dünyanın en gözde milyonerlerinin de ilgi duyduğu Dubai Dünya Kupası At yarıilarında Jokeyler şimdiden form tutmaya başlayarak kilolarını sabit olarak 50 kiloda tutarak yarışlar sırasında en iyi dereceyi yaparak kazana tarafın kendileri olmasını umut ediyorlar. Unutulmaması gereken tek şey şudurki bu tür dünya çapında olan ve bu yarışlarda koşmaya hak kazanan atların dereceleri birbirine çok yakın olup sürekli süprizler ile dolu bir yarış olarak dünya kamaoyunca takip edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder